Web Analytics
Skip to main content

Vegetarische B&B Spanje

Hemels logeren, heerlijk eten

Alsmaar meer mensen eten vegetarisch of veganistisch, of schakelen over op een voedingspatroon met minder, maar verantwoord vlees. Dat juichen we bij Casa Valle de Oro luidkeels toe. We eten en leven zelf al decennia zo bewust mogelijk en met zo min mogelijk impact op de planeet. In onze vegetarische B&B in Spanje draait alles dan ook rond verantwoord eten – zónder te beknibbelen op smaak natuurlijk.

Vegan vakantie

In onze bed & breakfast staat culinair plezier voorop. Van het uitgebreide, kraakverse ontbijt met streekeigen lekkers, tot paella-avonden en viergangenmenu’s met lokale delicatessen. Het gros van de ingrediënten is biologisch en ecologisch, met liefde en respect geteeld en geserveerd. Niet enkel vegetariërs komen hier aan hun trekken. We bieden ook voldoende opties om er een vegan vakantie van te maken.

(H)eerlijke smaken

Of je nu de voorkeur geeft aan een volledig vegan vakantie, een vegetarisch dieet of af en toe een maaltijd met vis, één ding is zeker: hier verwennen we jouw smaakpapillen van ontbijt tot diner. In onze culinaire keuzes staan versheid, kwaliteit en duurzaamheid centraal. We telen zelf groenten, fruit en kruiden in onze biologische moestuin. Onze scharrelkippen doen hun duit in het zakje met verse eieren voor het ontbijt. En zelfs onze olijfolie is van ‘eigen kweek’ – 100 procent ecologisch, volgens een verantwoorde bio-aanpak en van eeuwenoude olijfbomen die een onovertroffen smaak garanderen.

Zoek je een vegetarische B&B in Spanje? Dan is Casa Valle de Oro jouw geknipte adresje!

 • lekker eten in onze vegetarische b&b

  Rode Bietensoep met kokosmelk

 • Genieten van deze vegan sushirolls

  Vegan sushirolls

 • gezond eten met veggie of vegan

  Gemarineerde Temphe satés

 • smullen van een vegetarisch pizza

  Huisgemaakte groentepizza

 • vegan chocoladetaart

  Chocoladetaart om je vingers bij af te likken

 • vegan burger

  Overheerlijke Vegan Burger