Web Analytics
Skip to main content

Vakantie bij Vlamingen en Nederlanders in Spanje

Onvergetelijk logeren bij Vlamingen en Nederlanders in Spanje?

Het grote voordeel van vakantie bij Vlamingen of Nederlanders in Spanje is de taal. Het is handig om in je eigen taal je accommodatie te reserveren en meer info te vragen omtrent  je verblijf en de streek. 

De Nederlandstalige uitbaters delen hun liefde voor Andalusië. Ze hebben hun droom nagejaagd om in het zuiden van Spanje te gaan wonen en mensen te ontvangen. Ze brengen hun passie en enthousiasme over aan hun gasten, en overladen ze met goede tips met betrekking tot bezienswaardigheden, lokale barretjes,  authentieke restaurants en prachtige natuurwandelingen. Zo kom je op plekken waar je anders niet zo makkelijk zou terechtkomen. 

Vakantie bij Vlamingen en Nederlanders kan in allerhande accommodaties

De Spaanse Bed and Breakfasts van Vlamingen en Nederlanders zijn dikwijls prachtige panden zoals gerenoveerde cortijo’s, historische panden of je houdt vakantie in oude boerderijen. Ze zijn gelegen op schilderachtige landelijke plekjes en met adembenemende uitzichten.
Het gaat van stijlvol tot charmant, van rustieke boerderij tot kasteel, van luxueus tot authentiek overnachten. Er zijn B&B’s voor adults only en andere zijn erg kindvriendelijk. En bij sommigen kan je met je trouwe viervoeter terecht kan. Voor elk wat wils.

Gastronomie bij Vlamingen en Nederlanders in Spanje

Hou je van lekker tafelen? Dan ben je in Casa Valle de Oro op het goede adres. Niet enkel het ontbijt is heerlijk en uitgebreid en alles met verse producten. Maar ook de lunches en diners zijn van gastronomisch topniveau! Heel de dag door kan je hier lekkere en originele gerechten bestellen. En ’s avonds kan je aanschuiven voor de table d’hôtes waar je ook kennismaakt met de andere gasten.

Vakantie bij Vlamingen en Nederlanders heeft alle voordelen. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen en verwennen!

Marrokaanse yurt

Cuarto Djenné

Yurta Oriental

Table d'hôtes

apero

wandelen vlakbij