Web Analytics
Skip to main content

YOGAVAKANTIE IN SPANJE

Laad je batterijen op en maak je hoofd leeg

Een week op yogavakantie? Dat voelt alsof je minstens twee weken weg bent. Yoga maakt je niet alleen sterker en soepeler, maar bezorgt je ook een rustgevend en weldadig gevoel. Ideaal als je overprikkeld bent en snakt naar rust, stilte en de luxe van even ‘in eigen lijf en hoofd’ te leven. Klinkt goed? Combineer yoga en vakantie bij Casa Valle de Oro in Spanje.

Yoga: reis naar innerlijke rust

Dat yoga goed is voor body & mind staat buiten kijf. Je lichaam wordt vitaler en beweeglijker, je spieren en botten worden sterker, je bloeddruk gaat omlaag, je zuurstofopname verbetert ... en dat is maar een greep uit de fysieke voordelen. Yoga helpt ook om stress te verminderen, je bewustzijn en concentratievermogen aan te scherpen, noem maar op.

Er bestaan bovendien talloze soorten yoga met voor elk wat wils op het vlak van ritme, houding en ontspanning versus inspanning. Bekende yogavormen zijn de klassieke hatha-yoga, de wat langzamere yin-yoga en de energieke ashtanga-yoga.

Yoga retreat

In onze B&B wordt jaarlijks minstens één yoga retreat georganiseerd door een professionele leraar. Nu eens een lang weekend of midweek, dan weer een hele week. All-informules met eventueel vegetarische of vegan maaltijden waren eerder al een schot in de roos.

Tijdens een yogareis speelt yoga de hoofdrol, maar er is ook ruimte voor ander vakantievertier. Denk aan wandelen, mediteren, cultuur opsnuiven, gastronomisch genieten ... Ons domein met eeuwenoude olijfbomen op een prachtige plek in Andalusië is het perfecte adres voor een yogavakantie in Spanje.

Ben je zelf yogaleraar en zoek je een locatie om een yoga retreat te organiseren? Dan wisselen we graag met jou van gedachten over de mogelijkheden.

Dagelijkse portie yoga

Gastheer Joost is zelf een fervente aanhanger van yoga. Reis je af naar onze B&B? Dan begin je de dag goed met een portie makkelijke yoga- en pilateshoudingen op het zonovergoten dakterras. Geen verplichting, gewoon een aangenaam extraatje als je graag je hoofd leegmaakt voor je je maag vult ...

Wel of geen yoga tijdens je vakantie in Spanje, bij Casa Valle de Oro laat je het jachtige leven sowieso even achter je. 

yoga vakantie in Spanje

yogavakantie in Casa Valle de Oro

Yoga Vakantie

yoga retreat in Casa Valle de Oro