Web Analytics
Skip to main content

Gastronomische vakantie Andalusië

B&B met culinaire verwennerij

Hou je van kleinschalig vakantieplezier met lekker eten en drinken in de hoofdrol? Trakteer jezelf dan op een gastronomische vakantie in onze B&B in Andalusië. Bij Casa Valle de Oro geniet je van ’s ochtends tot ’s avonds van verrukkelijk eten en drinken. Bereid met veel liefde, couleur locale en een gezonde, biologische insteek.

Olijfolie ‘virgen extra’

Casa Valle de Oro bevindt zich in Villanueva de Algaidas in Malaga (Andalusië). Onze regio is gekend voor zijn kwaliteitsvolle olijfolie. Ook in onze B&B maken wij olijfolie van onze meer dan 150 jaar oude olijfbomen. Kwaliteit en smaak zijn onovertroffen dankzij de 100 procent biologische en ecologische aanpak en de perfecte klimatologische omstandigheden. We verwerken de olijfolie in talloze gerechten: van tapas en versnaperingen tot uitgebreide diners.

Copieus ontbijt

In onze B&B verblijf je naar keuze in een luxueuze yurt, een gezellige studio of een sfeervolle kamer. Het ontbijt is sowieso inbegrepen in je verblijf. Zo start je jouw dag met een kakelverse, gezonde maaltijd, tjokvol streekproducten én eitjes van onze scharrelkippen. Een frisse salade, knapperig brood, huisgemaakte jam ... het zijn maar enkele van de vele ingrediënten die ’s morgens je maag verwennen en een goed humeur garanderen.

Smakelijk eten

Tijdens een gastronomische vakantie in onze Andalusische B&B toveren we drie keer per week een uitgebreid viergangenmenu op het bord. De ene keer vegetarisch, dan weer vis. De gemene deler? Hoge kwaliteit, bio- en ecologisch verantwoord en dagvers. Verwacht geen maaltijden met kapsones, maar gewoon heerlijke gerechten om duimen en vingers bij af te likken. Dat mag je gerust letterlijk nemen: je vertoeft hier in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Sit back and relax!

Toemaatje: je gastheer Joost is een ‘crack’ in cocktails op basis van gin en rum. Hij maakt ze met schwung, en vertelt er jou over in geuren en kleuren.

Even bijkomen of nagenieten? Vlij je je in alle rust neer in de zitruimte, bij het zwembad, onder de olijfbomen ...

Loopt het water jou al in de mond? Boek nu je gastronomische vakantie bij Casa Valle de Oro in Andalusië.